Update en plannen voor 2020

Wat zijn mijn plannen voor 2020 en hoe kan ik jou helpen met de jouwe? Je hoort (en ziet) het in deze livevideo!

Voor wie (nu) geen tijd heeft om de hele video te bekijken, een samenvatting:

Nieuwe bedrijfsnaam, nieuwe website en gestopt met vertalen.

Ik heb een nieuwe bedrijfsnaam: Gabrielle Pinkster – redactie en letteren.

Mijn nieuwe website (www.gabriellepinkster.nl) is in de maak. Je kunt je hier nu al inschrijven voor mijn nieuwsbrief. Als je dat doet, ontvang je ongeveer drie keer per maand handige schrijftips die je direct kunt toepassen in jouw verhaal.

Ik ben gestopt met vertalen en richt me nu vol op redactiewerk. Dit houdt in: eindredactie, webredactie en boekredactie.

(Nog steeds een vertaler nodig? No worries! Ik heb iemand gevonden die het vertaalwerk van me overneemt en breng jullie graag met elkaar in contact E-mail/app me voor meer informatie.)

Mijn diensten bestaan nu uit:

  • Redactieabonnement voor ondernemers: elke maand onbeperkt je (web)teksten nagekeken. (M.u.v. boeken, pb voor de voorwaarden)
  • Pilot boekbegeleiding light: ondersteuning en advies bij het schrijven van jouw boek.
  • Schrijven in opdracht / ghostwriting

Op de planning staan verder:

Minischrijfretraite
In de weekenden werk ik graag op mijn kantoor nog een paar uur aan mijn boek. Het is hier heerlijk. Heb je moeite om tijd vrij te maken om te schrijven en/of zoek je een rustige schrijfplek? Ik heb een plekje vrij! Informeer naar de mogelijkheden.

ZINE (zomer/najaar 2020)
Omdat ik wil leren hoe het gaat, breng ik een eenmalige zine uit met de verhalen die ik schreef tijdens en over mijn studententijd. Ik hou jullie op de hoogte!

Boeken
Ik werk aan een roman. Meer hierover in de Facebookgroep Hoe is het met je boek? — schrijftechnieken en -tips. Tevens ben ik vanuit de VS benaderd om mee te schrijven aan een boek over het werk van T.S. Eliot. Updates volgen z.s.m.!

Onlineprogramma Dutch Heritage Tales
Samen met Marja Slinkert werk ik aan een onlineprogramma voor Dutch Heritage Tales, zodat we nog meer mensen kunnen helpen met het schrijven van hun levensverhaal. Ook hierover hopelijk z.s.m. meer!

Over mij

Ik ben Gabrielle Pinkster, zelfstandig redacteur en schrijver. Ik investeer voortdurend in het vergroten van mijn kennis en het ontwikkelen van mijn vaardigheden. Van oorsprong ben ik letterkundige, met een specialisatie in vroegtwintigste-eeuwse Engelse poëzie. Verhalen en gedichten fascineren me: de emoties, de beweegredenen, de (cultuur)historische context, maar ook de techniek; het vakmanschap.

Volg mij op mijn pagina Gabrielle Pinkster – redactie en letteren en blijf op de hoogte van al mijn (samenwerkings)projecten!