tips en inspiratie
________

Parasiet

Parasiet

Inmiddels ligt de bank in flarden en is alles in huis bedekt met een laagje fijn kriebelhaar. Laatst vond ik zelfs een gritkorrel achter mijn oor. Ik verzin het niet.

Herman wint

Herman wint

Hoe lang gaat het duren voordat de bank Hermans rekeningen blokkeert, omdat hij wettelijk gezien is overleden? Waar betaalt Herman dan zijn terrasjes van?

Minimalisten

Minimalisten

Geen rotzooi meer in huis. Dat waren mijn vriend en ik vorige zomer overeengekomen, nadat we door een met de logeerpoes meegekomen vlooienplaag het hele huis ondersteboven moesten keren.

Klemgeschreven

Klemgeschreven

Alles in dit verhaal is de schuld van de nieuwe Star Trek-serie. Sinds eind september kijken we thuis namelijk elke maandagavond naar de avonturen van luitenant-commandant Michael Burnham en cohorten op de USS Discovery. Ik zou hier nu een spoilerwaarschuwing neer...

Pennywise

Pennywise

Als ik mijn telefoon voor de vijfde keer check is het half vier. Opnieuw wakker met een stoot adrenaline en een hart dat razend tekeer gaat. Even twijfel ik of het niet verstandiger is om op te staan. Want ik weet: zo gauw ik inslaap springt hij gewoon weer...