Durf jij ervoor te gaan?

Morgenochtend vertel ik live op mijn Facebookpagina Gabrielle Pinkster – redactie en letteren meer over mijn plannen voor de komende maanden (én hoe ik jou kan helpen met de jouwe)!

Dit jaar werk ik alweer acht jaar in de letterenbranche, waarvan (bijna) zeven als ondernemer. De grootste les die ik leerde deel ik hier met jou:

GA ERVOOR!

Doe.
Vraag.
Investeer.

En vooral: DURF.

Hoewel het de afgelopen maanden stil was op mijn socialmediakanalen, was mijn leven allesbehalve. Achter de schermen werkte ik hard aan mijn business. En aan mezelf.

Ik werkte samen met drie geweldige coaches.

Ik nam afscheid van oude patronen die niet (langer meer) voor me werkten.

Ik stopte met een dienst die me meer kostte dan opleverde en nam daarbij afscheid van een paar klanten.

Ik maakte gezonde keuzes, bezocht een diëtist, ging sporten, minder én slimmer werken, meer slapen.

Ik startte een nieuwe (pilot)dienst en help daarmee inmiddels al twee fantastische vrouwen met het waarmaken van hun droom.

Het voelt alsof ik eindelijk doe waarvoor ik ben geboren. De laatste tijd sta ik er regelmatig van versteld hoe sterk ik ben geworden. Fysiek én mentaal.

En vandaag durf ik een volgende stap te zetten: ik ga terug naar school!

Ik ben toegelaten tot de post-hbo Eindredactie aan de Hogeschool Utrecht, een opleiding voor mensen die al redacteur zijn, om nóg sneller en beter te worden.

Zodat ik nog meer mensen kan helpen en een van de allerbesten word in mijn vak.

Dus… daar ga ik…

Zeven weken lang met de trein, van Groningen naar Utrecht en terug. Middenin een Corona-epidemie, met een mogelijk vooruitzicht dat straks alle scholen sluiten 🙈

(De timing had beter gekund, maar ja, wanneer eigenlijk niet 😉)

Ik vind het spannend, maar ik ga ervoor 💪😎

Er komen hele toffe dingen aan!

En morgenochtend, rond 8:00, vertel ik jullie daar meer over op mijn Facebookpagina Gabrielle Pinkster – redactie en letteren. Kun je er niet bij zijn? No worries! Er komt een replay.

Waar durf jij voor te gaan?


Pssssst, zijn wij al vriendjes op Facebook? Volg mij op mijn Facebookpagina Gabrielle Pinkster – redactie en letteren en blijf op de hoogte van al mijn (samenwerkings)projecten! Ook deel ik hier regelmatig handige schrijftips die je direct kunt toepassen in jouw verhaal!

Volg mij op mijn Facebookpagina Gabrielle Pinkster – redactie en letteren.